Over Ann & HIKIBAIA

Hoi! Ik ben Ann. Ik heb 2 zoontjes en ben erkend diëtiste. Lekker eten, gemakkelijke recepten met veel kleuren & geuren is helemaal mijn ding. 

Wat is HIKIBAIA? Hikibaia bestaat uit HIKI en BAIA. HIKI betekent mogelijkheden en opportuniteiten, BAIA betekent ‘Berry’ of ‘Bes’ in het Nederlands. Dat was vroeger mijn bijnaam. 

Ouders van jonge kinderen helpen, ondersteunen en begeleiden om hun kind gezond te laten opgroeien is mijn missie. Ik geef jou als ouder praktische tips, advies en handvaten om het eten samen met jouw jonge kinderen leuk en gezellig te maken. Ik garandeer jou steeds wetenschappelijk onderbouwd advies. 

Je kan bij mij verder ook terecht voor medisch voeding- en dieetadvies.
Heb je begeleiding nodig omwille van een aandoening of ziekte? Dan ben ik als diëtiste de deskundige bij uitstek om je te adviseren. Samen met jou stel ik een persoonlijk, gevarieerd en evenwichtig voedingspatroon op. Hierbij hou ik steeds rekening met je persoonlijke situatie en je huidige voedingspatroon. 

Naast voeding- en bewegingsadvies geef ik (online) workshops rond allerhande thema’s: van snelle gezonde maaltijden tot gezonde keuzes maken in de winkel. 

Aan de AP-Hogeschool studeerde ik af als diëtiste. Ik ga gepassioneerd en enthousiast te werk. Ik ben lid van de Vlaamse Beroepsvereniging van Voedingsdeskundigen en Diëtisten (VBVD) en door het RIZIV erkend. Dankzij regelmatige bijscholingen blijf ik steeds up-to-date.