Wie ben ik?

Ik ben Ann, erkend diëtiste. Ik hou van lekker eten, gemakkelijke recepten met veel  kleuren & geuren.

Wat is HIKIBAIA? Hikibaia bestaat uit HIKI en BAIA. HIKI betekent mogelijkheden en opportuniteiten, BAIA betekent berry (of bes in het Nederlands).

Ik geef advies met de visie op algemene gezonde voeding. Ik vind het belangrijk om hierbij geen quickfix aan te bieden. Maar samen met jou naar een langdurige oplossing te zoeken.

Hiernaast kan je bij mij terecht voor medisch voeding- en dieetadvies.
Heb je begeleiding nodig omwille van een aandoening of ziekte? Dan ben ik als diëtiste de deskundige bij uitstek om je te begeleiden.

Samen met jou stel ik een persoonlijk, gevarieerd en evenwichtig voedingspatroon op. Hierbij hou ik rekening met je persoonlijke situatie en je huidige voedingspatroon. Elk persoon is uniek en heeft zijn of haar gewoontes en voorkeuren. We ontwikkelen samen een gezonde levensstijl waar je op lange termijn de vruchten van zal plukken.

Naast voeding- en bewegingsadvies geef ik (online) workshops rond allerhande thema’s: van snelle gezonde maaltijden tot verpakkingen lezen.

Ik studeerde af als diëtiste aan de AP-Hogeschool te Antwerpen.  Gepassioneerd voor mijn job en vakgebied motiveer ik jou om je doel te behalen. Ik ben een door het RIZIV erkend diëtiste en lid van de Vlaamse Beroepsvereniging van Voedingsdeskundigen en Diëtisten (VBVD). Door regelmatige bijscholingen te volgen blijf ik up-to-date omtrent de nieuwste ontwikkelingen.