Consultaties

Consultaties

– Intake – Anamnese

Tijdens de eerste consultatie zal ik de tijd nemen om inzicht te krijgen in jouw verwachtingen, jouw doelstellingen en je eet-voorkeuren.

Tijdens dit gesprek heb ik aandacht voor je vragen en onduidelijkheden en analyseer ik je huidige eet- en bewegingspatroon. Dit gesprek duurt  60 minuten.

– Tweede consultatie

Op basis van de input tijdens de eerste consultatie stel ik, tijdens een tweede consultatie individuele doelen op. Ik formuleer tips en praktische adviezen om je nieuwe voedingsgewoonten aan te leren die je steeds op lange termijn kan volhouden.

Dit gesprek duurt ook 60 minuten. Ik geef je concrete informatie mee waardoor het voor jou duidelijk is hoe je het voedingsadvies in de praktijk kan omzetten.

– Opvolgconsultaties en controles

Nadien maak ik steeds gedurende 30 minuten tijd voor je vrij om de voorbije periode te overlopen, je gewicht op te volgen en struikelblokken of hinderpalen te bespreken. Ik geef je de nodige adviezen, coaching en begeleiding om je op goede weg te zetten tot de volgende opvolgconsultatie. Hoe vaak je op controle komt en hoeveel tijd je tussen 2 controles laat bepalen we samen.

Heb je nood aan langere opvolgconsultaties? Geen probleem! Daar maak ik graag tijd voor vrij. Gelieve mij dit wel op voorhand te melden.

Ik werk enkel op afspraak. Een afspraak kan je zelf online inplannen of door mij telefonisch, via mail of Facebook te contacteren.

Tarieven


Consultatie
DuurPrijs Prijzen digitale
consultaties
Eerste consultatie – anamnese60 minuten€65 €60
Tweede consultatie – voedingsadvies 60 minuten€65 €60
Opvolgconsultatie of controle30 minuten€35 €30
Opvolgconsultatie of controleLanger dan 30 minuten€45 €40Wil je je afspraak verplaatsen of annuleren?

Afspraken dienen steeds minimum 24 uur op voorhand geannuleerd te worden. Zo niet, dan zal het volledige bedrag voor de consultatie ter compensatie aangerekend worden.

Je afspraak niet, of laattijdig annuleren (= minder dan 24u op voorhand) zal ervoor zorgen dat het volledige bedrag van je consultatie ter compensatie in rekening wordt gebracht.